Los advies

Los advies

Bij Divorce Support kun je natuurlijk ook terecht voor los advies. Dat kan om verschillende onderwerpen gaan. Bijvoorbeeld een herberekening van de alimentatie als de omstandigheden zijn gewijzigd of een aanpassing van het ouderschapsplan. Maar ook voor een second opinion of advies over een specifiek onderdeel van de scheiding ben je bij Divorce Support aan het juiste adres.

Herberekening alimentatie

herberekening alimentatieAls de omstandigheden wijzigen, dient zowel kinderalimentatie als partneralimentatie opnieuw uitgerekend te worden. Maar wat zijn nu gewijzigde omstandigheden? Denk daarbij aan een wijziging in het inkomen, het krijgen van een nieuwe partner of bijvoorbeeld een wijziging in het zorgschema (bij kinderalimentatie). Wat precies kwalificeert als een wijziging van omstandigheden verschilt tussen kinderalimentatie en partneralimentatie. Zo is bij partneralimentatie een wijziging in je maandelijkse kosten ook een reden tot wijziging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan veranderende woonlasten of bij ondernemers, een hogere premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een hogere pensioenpremie. Divorce Support voert de herberekening graag voor jullie uit.

Aanpassing ouderschapsplan

herziening ouderschapsplanEen ouderschapsplan is een dynamisch document. Jullie levens veranderen en de kinderen worden ouder. Vaak wijzigt de zorgregeling na verloop van tijd. Soms is er sprake van verhuizing. En elke leeftijdsfase van een kind heeft weer andere aandachtspunten. Een ouderschapsplan moet daar op aangepast worden. Divorce Support kan de herziening van jullie ouderschapsplan begeleiden. 

Second opinion

second opinion overeenkomstOok voor een second opinion van een reeds bestaand convenant of ouderschapsplan ben je bij Divorce Support aan het juiste adres. In de praktijk ontvangen we veel cliënten die, vaak op doorverwijzing van financieel adviseurs en hypotheekadviseurs, een reeds opgestelde overeenkomst voorleggen voor een second opinion. Divorce Support haalt de fouten uit de overeenkomst en wijst je op aandachtspunten.

Deeladvies

expert-adviesHeb je behoefte aan expert-advies op een bepaald deelonderwerp van de scheiding of het uit elkaar gaan? Ook dan kan Divorce Support helpen. Regelmatig helpt Lennard cliënten die behoefte hebben aan expert-advies over een bepaald onderwerp. Vaak worden deze cliënten doorverwezen door collega’s en soms twijfelen mensen aan het advies van hun jurist of adviseur. Dan is het expert-advies ook meteen een second opinion.

 • EEN 9,6 VAN ONZE KLANTEN

  Klanten beoordelen Divorce Support met een gemiddeld cijfer van 9,6 (693 beoordelingen).

 • UNIEK: ALLES ONDER ÉÉN DAK

  Divorce Support is uniek in de ‘alles onder één dak’ combinatie van bemiddeling met financieel, fiscaal en juridisch advies.Vakinhoudelijke expertise samen met bemiddeling, zonder dat verschillende adviseurs aanschuiven voor ieder hun eigen expertise. Je zit dus alléén met Lennard om tafel. Dat werkt (veel) prettiger en is aanmerkelijk goedkoper.

 • MFN MEDIATOR EN HIGH TRUST PRAKTIJK

  Divorce Support is een door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerde High Trust praktijk en Lennard is gecertificeerd als MfN mediator met familierechtspecialisatie. Ook is hij lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging.

 • 99,4% SUCCESVOL AFGERONDE SCHEIDINGSTRAJECTEN

  Divorce Support heeft een ongekend hoog slagingspercentage van maar liefst 99,4% (gemeten over 2017 t/m 2021).

 • AANBEVOLEN DOOR ANDEREN

  72 % van onze cliënten komen bij ons terecht op aanbeveling van vroegere cliënten.

 • DESKUNDIG ADVIES

  Als sterkste punten van Divorce Support worden de hoogwaardige, vakinhoudelijke kennis en de toegankelijke, laagdrempelige wijze van communiceren genoemd.

 • DE SCHEIDING VAN A TOT Z GEREGELD

  Divorce Support regelt de scheiding van A tot Z, inclusief juridische procedure bij de rechtbank en inschrijving van de beschikking bij de gemeente.

 • ECHT ONAFHANKELIJKE EN ONPARTIJDIGE BEMIDDELING

  Onafhankelijk is in de praktijk niet altijd even onafhankelijk. Bemiddeling bij Divorce Support is echt onafhankelijk met jou als uitgangspunt!

 • ERVARING

  Divorce Support bestaat ruim 12 jaar en heeft meer dan 600 scheidingen verzorgd.

High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.