Relatiebemiddeling

  • Relatiebemiddeling

    relatiebemiddeling en relatietherapie

Relatiebemiddeling

relatiebemiddelingBij Divorce Support kun je ook terecht voor relatiebemiddeling. Wij noemen het expres relatiebemiddeling – geen relatietherapie – omdat onze werkwijze gericht is op de toekomst. We helpen jullie inzichtelijk te maken waar jullie verschillen en overeenkomsten liggen en welke waarde jullie hechten aan de verschillende kernkwaliteiten van de ander. Hierdoor leren jullie elkaar beter begrijpen en onstaat er ruimte voor elkaar.

Relatiebemiddeling of relatietherapie?

relatiebemiddeling bij Divorce SupportDe termen relatietherapie en relatiebemiddeling worden vaak door elkaar gebruikt. Er is echter een verschil. Wij geloven dat de sleutel in de toekomst ligt. In de praktijk zien we dat veel stellen moeite hebben om goed met elkaar te communiceren. Dat kan allerlei oorzaken hebben, maar deze stellen zijn vooral gebaat bij het leren communiceren. Daardoor ontstaat ruimte voor elkaar en voelt de ander zich gehoord.  Natuurlijk heeft het verleden ook een rol, voordat je naar de toekomst kunt kijken. Ook daar staan we bij stil met als doel om uiteindelijk het vizier naar de toekomst te richten! Relatiebemiddeling van Divorce Support is eigenlijk de praktische variant van relatietherapie.

Lennard & Relatiebemiddeling

relatietherapieRelatiebemiddeling en scheidingsbemiddeling hebben veel raakvlakken. Het doel is heel verschillend, maar het middel – mensen met elkaar in gesprek brengen – is hetzelfde. Omdat relatiebemiddeling en scheidingsbemiddeling zo verwant zijn, wordt Lennard regelmatig gevraagd om cliënten te begeleiden die nog met elkaar verder willen, maar elkaar onderweg kwijt zijn geraakt.

Voorwaarden

relatiebemiddeling Lennard MinnebooRelatiebemiddeling werkt alleen als jullie je allebei willen inzetten om de relatie nog een kans te geven. Doorgaan op de huidige koers is geen optie. Dat betekent dat jullie open moeten staan voor feedback en voor verandering. En daar is weer jullie inzet voor nodig!

Duur & kosten

relatiebemiddeling Divorce SupportGeen relatie is hetzelfde en daarmee is natuurlijk ieder relatiebemiddelingstraject anders. Vaak worden ongeveer 6 tot 9 gesprekken gevoerd, maar dat mogen er ook meer of minder zijn. Afhankelijk van jullie wensen, duurt een gesprek één uur of anderhalf uur. Voor een gesprek van een uur bedragen de kosten € 57,– inclusief btw per persoon. En natuurlijk rekenen we geen toeslagen, wel zo overzichtelijk!

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut / relatietherapie en komen jullie uit de omgeving Leiden, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop, Bodegraven, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Aalsmeer, Kudelstaart, Leimuiden, Uithoorn, Mijdrecht of Amstelveen? Dan zijn jullie bij Divorce Support – Lennard Minneboo aan het juiste adres! Willen jullie een eerste afspraak maken? Jullie kunnen op verschillende manieren contact opnemen.

Bij een afspraak op één van onze spreekruimte-locaties duurt een gesprek standaard anderhalf uur.
Divorce Support heeft spreekruimtes in Hoofddorp, Alphen aan den Rijn en Leiden. De hoofdpraktijk is gevestigd in Roelofarendsveen.

High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor relatiebemiddeling? Neem dan contact op.