Kosten vergelijken

 • De dienstverlening die past bij jullie wensen

Kies een scheidingsspecialist die jullie allebei vertrouwen

scheiden all-in tarief Divorce Support

Tijdens het scheidingsproces is het belangrijk dat jullie beiden voldoende vertrouwen hebben in de partij die jullie bijstaat. In de praktijk helpen we regelmatig mensen die het scheidingsproces elders hebben afgebroken, vanwege een gebrek aan vertrouwen in hun mediator. Daarna zetten zij hun scheiding bij ons voort. Dat is zonde, want je maakt dan twee keer kosten. Het is logisch om kosten te vergelijken, maar kies jullie scheidingsspecialist vooral op basis van vertrouwen.

Vergelijk de omvang van de dienstverlening

Scheiden All-In Tarief

Zeker bij all-in tarieven moet je oppassen voor de vaak verborgen kosten. Bijvoorbeeld dat de juridische procedure niet inbegrepen blijkt. Of dat voor een alimentatieberekening of pensioenadvies extra kosten in rekening worden gebracht. Of dat kosten in rekening worden gebracht voor extra gesprekken. Ben helemaal op je hoede wanneer één vaste prijs wordt aangeboden, ongeacht het aantal te voeren gesprekken. Je kunt er dan zeker van zijn dat de scheiding er zo snel mogelijk doorheen gedrukt wordt. Vaak met als gevolg dat mensen het scheidingsproces afbreken en elders voortzetten met gedoe en extra kosten als gevolg. Of erger; overeenkomsten die gerust als broddelwerk bestempeld kunnen worden, met allerlei mogelijke juridische en fiscale problemen. Het vervelende is dat je soms pas jaren later met die problemen wordt geconfronteerd.
Realiseer je ook dat de meeste mediators alleen het communicatieve proces begeleiden. Er zit dan bij ieder gesprek een adviseur bij voor de inhoud. Voor een alimentatieberekening schuift dan bijvoorbeeld een jurist aan. Jullie betalen dan niet alleen de mediator, maar ook de adviseurs.
Bij Divorce Support werken we op een unieke manier: bemiddeling wordt gecombineerd met kundig juridisch, financieel en fiscaal advies, alles uitgevoerd door Lennard. Jullie zitten dus met slechts één partij aan tafel en jullie maken géén kosten voor derden die aanschuiven voor inhoudelijk advies. Naast alle andere voordelen die het heeft om de scheiding door één partij te laten begeleiden, betekent het ook dat jullie maar voor één iemand betalen!

Vergelijk de certificering

scheiden all-in tarief zelf doen variantAan mediators die bij wijze van spreken gisteren een bordje ‘mediator’ in de tuin hebben getimmerd is helaas geen gebrek.  Maar anders wordt het als je zoekt naar een mediator met de benodigde certificering, keurmerken en ervaring. Divorce Support is niet voor niets aangewezen als High Trust praktijk door de Raad voor Rechtsbijstand. Lennard is bij de Mediatorsfederatie Nederland gecertificeerd als MfN mediator mét familierechtspecialisatie. Om deze certificering te behouden, zowel bij de MfN als bij de Raad voor Rechtsbijstand, dienen jaarlijks voldoende opleidingen en cursussen gevolgd te worden. Tot slot is Lennard aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging en met meer dan 600 verzorgde scheidingen is het ook qua ervaring dik in orde.

Scheiden bij Divorce Support

Wij stemmen onze werkzaamheden af op jullie wensen. Zijn jullie in staat om zelf veel voor te bereiden en te bespreken? Dan bieden we jullie die gelegenheid. En als jullie behoefte hebben aan uitgebreid(er) advies, dan zorgen we daarvoor. Die werkwijze staat aan de basis van het ongekend hoge slagingspercentage van Divorce Support!
Divorce Support werkt doorgaans met een super scherp uurtarief zónder ook maar een enkele toeslag. Bij ons zijn jullie – vanwege het super scherpe uurtarief – goedkoper uit dan met het gemiddelde ‘all-in tarief’ elders!
Willen jullie tóch liever een all-in tarief? Dan bieden we die mogelijkheid ook. We zijn dan heel transparant over wat in het all-in tarief is inbegrepen. Omdat transparantie de basis is van onze dienstverlening!

 • EEN 9,6 VAN ONZE KLANTEN

  Klanten beoordelen Divorce Support met een gemiddeld cijfer van 9,6 (693 beoordelingen).

 • UNIEK: ALLES ONDER ÉÉN DAK

  Divorce Support is uniek in de ‘alles onder één dak’ combinatie van bemiddeling met financieel, fiscaal en juridisch advies.Vakinhoudelijke expertise samen met bemiddeling, zonder dat verschillende adviseurs aanschuiven voor ieder hun eigen expertise. Je zit dus alléén met Lennard om tafel. Dat werkt (veel) prettiger en is aanmerkelijk goedkoper.

 • MFN MEDIATOR EN HIGH TRUST PRAKTIJK

  Divorce Support is een door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerde High Trust praktijk en Lennard is gecertificeerd als MfN mediator met familierechtspecialisatie. Ook is hij lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging.

 • 99,4% SUCCESVOL AFGERONDE SCHEIDINGSTRAJECTEN

  Divorce Support heeft een ongekend hoog slagingspercentage van maar liefst 99,4% (gemeten over 2017 t/m 2021).

 • AANBEVOLEN DOOR ANDEREN

  72 % van onze cliënten komen bij ons terecht op aanbeveling van vroegere cliënten.

 • DESKUNDIG ADVIES

  Als sterkste punten van Divorce Support worden de hoogwaardige, vakinhoudelijke kennis en de toegankelijke, laagdrempelige wijze van communiceren genoemd.

 • DE SCHEIDING VAN A TOT Z GEREGELD

  Divorce Support regelt de scheiding van A tot Z, inclusief juridische procedure bij de rechtbank en inschrijving van de beschikking bij de gemeente.

 • ECHT ONAFHANKELIJKE EN ONPARTIJDIGE BEMIDDELING

  Onafhankelijk is in de praktijk niet altijd even onafhankelijk. Bemiddeling bij Divorce Support is echt onafhankelijk met jou als uitgangspunt!

 • ERVARING

  Divorce Support bestaat ruim 12 jaar en heeft meer dan 600 scheidingen verzorgd.

High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.