Jullie mening telt

Een scheiding is persoonlijk. Daarom wil je je comfortabel en op je gemak voelen bij de persoon die je bijstaat. Lees daarom hier hoe anderen oordelen over Divorce Support. Hebben jullie je scheiding afgewikkeld via Divorce Support? Dan stellen we het op prijs als je op deze pagina een review wilt plaatsen. Laat eventuele tips ook weten, we doen er graag iets mee!

DivorceSupport
5 sterren - voor de periode van 2010 tot 2021 - gebaseerd op in totaal 692 beoordelingen

Review Divorce Support

Zo fijn dat het ondanks alles toch gelukt is. Jij hebt ons aan de praat gehouden en ons prima begleid door de wirwar van alle aspecten van een scheiding.
Dankjewel Lennard.
**Naam op verzoek gefingeerd**

Bedankt, leuk dat je de moeite neemt om een beoordeling achter te laten!

 by Jacqueline en Kees on Divorce Support
Review Divorce Support

Beste Lennard,
Jij hebt onze scheiding zeer goed begeleid, je bent zeer deskundig op elk gebied wat bij een scheiding komt kijken.

Wij hebben Lennard gevonden via internet en werkelijk een schot in de roos!
Voor iedereen die wilt gaan scheiden , zoek niet verder want Lennard zal jullie zeer goed begeleiden.
Zeer professioneel, integer, duidelijk en zeer vriendelijk.

Ook dat je ,ondanks dat wij midden in een pandemie zitten ons toch liet komen om het convenant te kunnen onderteken!
Ook daarvoor super bedankt!
Ik raad Lennard zeer aan.
Kees en jacqueline

Bedankt voor de geweldige review, Jacqueline en Kees!

 by Petra ter Haar on Scheiden bij mediator - Divorce Support

Top Lennard, erg bedankt! Het is nooit leuk maar met jou hulp hebben we het gecheft.

Bedankt Petra!

 by fam. de Jong - Nieuw-Vennep

Zeer tevreden. het blijft een erg moeilijk proces, maar lennard heeft ons in gesprek gehouden eigenlijk weer in gesprek gebracht. Hij heeft veel juuridische kennis en ook financieel. Hij heeft ons heeel goed geholpen. Zullen hem zeker aanraden.

 by Merel Kooyman on Divorce Support
Beoordelen Divorce Support

Gewoon goed begeleidt. Verstand van zaken. Helpt ook bij financiële toekomst plannen, heel fijn. Dank je wel.

 by Bollen fam. on Divorce Support
Divorce Support beoordelen

Gewoon 5 sterren. Snel, kundig = goed advies, niet duur, juridisch onderlegd. Precies wat we zochten. We bevelen geen scheiding aan, maar jou wel ;-))

 by fam Hertzenberg
Beoordelen Divorce Support

Heel goed geholpen. Dank je wel, Lennard. Heel deskundig met verstand van zaken. Zonder Divorce Support was het nooit gelukt.

Bedankt!

 by Saskia
Beoordeling

Heel goed geholpen. Dank je wel, Lennard. Heel deskundig met verstand van zaken. Zonder Divorce Support was het nooit gelukt.

 by Jan Keulen
Beoordelen van Divorce Support

Het leek zo eenvoudig aanvankelijk, maar door omstandigheden werd het een groot conflict. Jij hebt het bij elkaar weten te houden later weer met elkaar konden praten. Daar ben ik je heel dankbaar voor. We hebben 2 kinderen en dat is alles waard. Bedankt lennart.

 by Marijn Dagelet
Beoordeling van Divorce Support

Lennard, je heb ons heel prettig geholpen. Samen met mijn man ontaarde elk gesprek in ruzie, maar met jou hulp verliepen de gesprekken redelijk. We hebben goede afspraken gemaakt dankzij jouw. Je heb veel kennis van financiele zaken. Heel erg bedankt. Mag ik je in toekomst nog bellen als ik jou hulp nodig heb?

 by fam Bellenaar
Beoordeling

Lennart heb ons goed geholpen. Eerst snapten we niet goed waarom we alles zouden moeten vastleggen, maar dat heeft ie goed aan ons uitgelegd. We kunnen nu verder in ieder ons eigen huisje en we zijn allebei blij.

 by fam. Zandstra

We hadden nogal wat wensen. bij andere mediator was bijna niks mogelijk wist ook niet veel. toen zijn we op aanraden bij lennart terecht gekomen. volgens mij komen veel moeilijke gevallen bij hem terecht. begreep ik van maatschappelijk werk. Hij heeft toen bijna alles mogelijk gemaakt. de woning hoefde helemaal niet verkocht te wordne. we wachten nu de betere tijd af om zonder onderwaarde te eindigen maar hebben wel goede afspraken gemaakt daarover. dat is heel belangrijk. lennard heeft het mogelijk gemaakt. tien met een gouden griffel van ons!

 by R Dumoulin
Beoordelen Divorce Support

We hadden bij het kennismakingsgesprek al een heel goed gevoel. blijkt, maar weer goed om op gevoel af te gaan. Je heb ons gewoon super goed geholpen. Dank u wel.

 by Merlijn Schaafsma
Beoordeling Divorce Support

Mijn ex-man wilde eigenlijk liever een vrouw. Toch zijn we via via bij lennard op kennismaking gekomen. En we zijn blij met de keus. Joop heeft je zelfs aan een collega aangeraden. De gesprekken verliepen soepel en lennard heeft veel juridische kennis, Aanrader

 by Anita Becker - Leiden
Beoordelen van Divorce Support

Bedankt. Het is een moeilijke situatie hoor, maar met jouw hulp hebben we goede afspraken gemaakt. Heel fijn ook dat jij met de kinderen hebt gesproken om hun mening aan ons terug te kunnen geven. En bedankt voor jouw hulp met mijn huisje. Zonder dat had ik het nooit rond gekregen.

 by Renee Olierook
Beoordeling Divorce Support

Lennard, dank je wel. We zagen er zo tegen op. Maar het klinkt gek, de gesprekken waren een soort van gezellig. Je hebt ons beter in gesprek gebracht dan ooit tevoren, de druk is er nu ook wel van af, zo fijn omdat we samen met de kinderen verder moeten. Wij bevelen jou van harte aan!

 by Strekken - Vermeulen
Beoordelen Divorce Support

Super fijn geholpen door Lennard. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin niet wist of wij geschikt waren voor mediation, maar door Lennard zijn begeleiding zijn we er toch samen uitgekomen. Hij heeft veel kennis van zaken en neemt alle tijd voor je. Ook na de scheiding kon ik hem nog altijd bellen met vragen. Ik zou hem zeker aanbevelen!!

 by Vibeke van Esdonk on Divorce Support

Hoe moeilijk en pijnlijk het proces ook was de afspraken bij Lennard verliepen goed en er werd naast een traan af en toe ook gelachen, hoe bizar ook. Ook bij andere problemen stond Lennard mij bij. Zodoende heb ik ook de moeite genomen toen ik eenmaal gesetteld was in mn nieuwe huis om hem te bedanken. Hoe zwaar zaken ook kunnen zijn; Lennard heeft alles overzichtelijk, helder en tactvol voor ons geregeld. Bedankt Lennard! En veel succes toegewenst in de toekomst!

 by fam. Kensman
Beoordeling

Kundig, betrokken, vriendelijk, informele sfeer, goede mediator en goedkoop. Bedankt.... >

 by Carla on Divorce Support

Lennard, je heb ons heel prettig geholpen. Samen met mijn man ontaarde elk gesprek in ruzie, maar met jou hulp verliepen de gesprekken redelijk. We hebben goede afspraken gemaakt dankzij jouw. Je heb veel kennis van financiele zaken. Heel erg bedankt. Mag ik je in toekomst nog bellen als ik jou hulp nodig heb?

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.