Afspraak kennismakingsgesprek

Gebruik dit formulier s.v.p. alleen als je een afspraak wilt inplannen voor een kennismakingsgesprek in verband met een scheiding. Voor relatiebemiddeling, los advies (bijvoorbeeld een alimentatieberekening) of een algemene vraag kun je telefonisch contact opnemen of via e-mail of Whatsapp.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer drie kwartier en is kosteloos en vrijblijvend. Het is natuurlijk van belang dat jullie gezamenlijk aanwezig zijn.
Als we contact met je opnemen via Whatsapp, dan doen wij dat met het zakelijke nummer 023-3020075. Als wij telefonisch contact opnemen met je, dan doen wij dat met het mobiele nummer 06-44784322.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is ontzettend waardevol dat jullie in onderling overleg jullie scheiding willen regelen. Jullie wijzen dan één persoon aan om jullie beider belangen te behartigen. Het is daarom belangrijk dat jullie allebei voldoende vertrouwen hebben in de persoon die jullie bijstaat. Om die reden is een kennismakingsgesprek bij Divorce Support kosteloos en vrijblijvend. En ja, het mag gerust langer duren dan 20 minuten (dat is meestal de standaard bij een advocatenkantoor). Een kennismakingsgesprek blijft altijd kosteloos, ook als dat gesprek een keer vijf kwartier duurt. We vinden het namelijk belangrijk dat jullie met vertrouwen aan het traject beginnen.

Hoofdpraktijk en spreeklocatiesBereikbaarheid Divorce Support

Hoofdpraktijk:
Stationsstraat 1Q, 2371 SH Roelofarendsveen

Spreeklocaties:
Opaallaan 1180, 2132LN Hoofddorp
Kanaalpark 140, 2321 JV Leiden
Europalaan 16, 2408 BG Alphen aan den Rijn


Over de hoofdpraktijk in Roelofarendsveen

Divorce Support Scheidingsadvies en Scheidingsbegeleiding is gevestigd in Business Point Roelofarendsveen

Divorce Support Scheidingsbegeleiding en Scheidingsadvies is gevestigd in het Business Point Roelofarendsveen

De sfeer is professioneel, informeel en huiselijk. Hopelijk draagt dit ertoe bij dat jullie je snel op jullie gemak voelen. De praktijk is vrijwel aan de A4 gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Rondom het pand is altijd voldoende, gratis parkeergelegenheid.
Ons pand is gebouwd in 2011 en is zeer energiezuinig (klasse A) en duurzaam. We maken gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp die warmte en koeling uit de aarde onttrekt. Het pand is praktisch energie neutraal.

Contactgegevens

Praktijk Divorce Support

Telefoonnummer vast: 023-3020075
Lennard mobiel: 06-44784322
E-mail: lennard@divorcesupport.nl
Whatsapp:     


Lennard is veel in gesprek, dus laat gerust een bericht achter op een van beide voicemails als je hem niet direct te pakken krijgt. Uiterlijk de volgende werkdag word je teruggebeld of mailen we terug, maar vaak lukt dat dezelfde dag nog!