Afspraak kennismakingsgesprek (scheiding)

Gebruik dit formulier s.v.p. alleen als je een afspraak wilt inplannen voor een kennismakingsgesprek in verband met een scheiding. Voor relatiebemiddeling, los advies (bijvoorbeeld een alimentatieberekening) of een algemene vraag kun je telefonisch contact opnemen of via e-mail of Whatsapp.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer drie kwartier en is kosteloos en vrijblijvend. Het is natuurlijk van belang dat jullie gezamenlijk aanwezig zijn.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Kosteloos & vrijblijvend kennismakingsgesprek in geval van scheiding

Het is waardevol als jullie in onderling overleg jullie scheiding willen regelen. Jullie wijzen dan één persoon aan om jullie beider belangen te behartigen. Het is dan belangrijk dat jullie allebei voldoende vertrouwen hebben in de persoon die jullie bijstaat. Om die reden is een kennismakingsgesprek bij Divorce Support kosteloos en vrijblijvend. En ja, het mag gerust langer duren dan 20 minuten (dat is meestal de standaard bij een advocatenkantoor). Een kennismakingsgesprek blijft altijd kosteloos, ook als dat gesprek een keer vijf kwartier duurt. We vinden het namelijk belangrijk dat jullie met vertrouwen aan het traject beginnen. Voor een aanvraag voor een kennismakingsgesprek kun je het formulier invullen.
Wil je contact opnemen voor relatiebemiddeling, los advies of gewoon een vraag? Neem dan contact op per e-mail, telefonisch of via Whatsapp.

Hoofdpraktijk en spreeklocatiesBereikbaarheid Divorce Support

Hoofdpraktijk:
Stationsstraat 1Q, 2371 SH Roelofarendsveen

Spreekruimte-locaties:
Opaallaan 1180, 2132LN Hoofddorp
Kanaalpark 140, 2321 JV Leiden
Leidsestraatweg 77, 2594 BB te Den Haag
Bredewater 26, 2715 CA Zoetermeer
Europalaan 16, 2408 BG Alphen aan den Rijn


Over de hoofdpraktijk in Roelofarendsveen

Divorce Support Scheidingsadvies en Scheidingsbegeleiding is gevestigd in Business Point Roelofarendsveen

Divorce Support Scheidingsbegeleiding en Scheidingsadvies is gevestigd in het Business Point Roelofarendsveen

De sfeer is professioneel, informeel en huiselijk. Hopelijk draagt dit ertoe bij dat jullie je snel op jullie gemak voelen. De praktijk is vrijwel aan de A4 gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Rondom het pand is altijd voldoende, gratis parkeergelegenheid.
Ons pand is gebouwd in 2011 en is zeer energiezuinig (klasse A) en duurzaam. We maken gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp die warmte en koeling uit de aarde onttrekt. Het pand is praktisch energie neutraal.

Contactgegevens

Praktijk Divorce Support

Telefoonnummer vast: 023-3020075
Lennard mobiel: 06-44784322
E-mail: lennard@divorcesupport.nl
Whatsapp:     


Lennard is veel in gesprek, laat gerust een bericht achter op een van beide voicemails als je hem niet direct te pakken krijgt. Uiterlijk de volgende werkdag word je teruggebeld of mailen we terug, maar vaak lukt dat dezelfde dag nog!