Afspraak kennismakingsgesprek

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Divorce Support

Het is ontzettend waardevol als mensen in onderling overleg hun scheiding willen regelen. Jullie wijzen in dat geval één persoon aan om jullie beider belangen te behartigen. Daarom is het belangrijk dat jullie allebei voldoende vertrouwen hebben in de persoon die jullie bijstaat. Om die reden is een kennismakingsgesprek bij Divorce Support kosteloos en vrijblijvend. En ja, het mag gerust langer duren dan 20 minuten (dat is meestal standaard). Een kennismakingsgesprek blijft altijd kosteloos, ook als dat gesprek een keer vijf kwartier duurt. We vinden het namelijk belangrijk dat je met vertrouwen aan het traject begint.

Praktijk Divorce Support

Divorce SupportMijn praktijk is gevestigd aan de Hadleystraat 7A te 1431 SK Aalsmeer. Tevens beschik ik over een spreekruimte in Reeuwijk voor cliënten die wat meer richting Bodegraven / Woerden / Gouda woonachtig zijn. Mijn praktijk kenmerkt zich door een professionele, doch informele, warme en huiselijke sfeer. Ik hoop dat dit ertoe bijdraagt dat jullie je op je gemak voelen in een omgeving die snel vertrouwd raakt.

Contactgegevens

Je kunt mij bereiken op het telefoonnummer 023-3020075. Dit nummer wordt doorgeschakeld naar een telefoniste bij geen gehoor, zodat je een bericht kunt achterlaten. Je kunt me altijd mobiel bereiken op het nummer 06-44784322. Laat gerust een boodschap achter als je me niet te pakken krijgt. Ik bel uiterlijk de volgende werkdag terug, maar vaak lukt dat op de dag zelf nog. Tot slot kun je me altijd per e-mail bereiken door een e-mail te sturen naar lennard@divorcesupport.nl. Wel zo handig, want een e-mail kent geen openingstijden! Ik probeer de e-mail uiterlijk de volgende werkdag te beantwoorden, maar ook hiervoor geldt dat dit vaak dezelfde dag nog lukt.