Afspraak kennismakingsgesprek

Divorce Support Scheidingsbegeleiding ScheidingsadviesKosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is ontzettend waardevol dat jullie in onderling overleg jullie scheiding willen regelen. In dat geval wijzen jullie één persoon aan om jullie beider belangen te behartigen. Het is daarom belangrijk dat jullie allebei voldoende vertrouwen hebben in de persoon die jullie bijstaat. Om die reden is een kennismakingsgesprek bij Divorce Support kosteloos en vrijblijvend. En ja, het mag gerust langer duren dan 20 minuten (dat is meestal de standaard bij een advocatenkantoor). Een kennismakingsgesprek blijft altijd kosteloos, ook als dat gesprek een keer vijf kwartier duurt. We vinden het namelijk belangrijk dat jullie met vertrouwen aan het traject beginnen.

Praktijk Divorce Support

Divorce Support Scheidingsadvies en Scheidingsbegeleiding is gevestigd in Business Point Roelofarendsveen

Divorce Support Scheidingsbegeleiding en Scheidingsadvies is gevestigd in het Business Point Roelofarendsveen

De praktijk is gevestigd aan de Stationsstraat 1Q te 2371 SH Roelofarendsveen. De sfeer is professioneel, informeel en huiselijk. Hopelijk draagt dit ertoe bij dat jullie je snel op jullie gemak voelen. De praktijk is vrijwel aan de A4 gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Rondom het pand is altijd voldoende, gratis parkeergelegenheid.
Ons pand is gebouwd in 2011 en is zeer energiezuinig (klasse A) en duurzaam. We maken gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp die warmte en koeling uit de aarde onttrekt. Het pand is praktisch energie neutraal.

Contactgegevens

Je kunt de praktKantoor Divorce Support Scheiden Scheidingsadvies Scheidingsbegeleidingijk bereiken op het vaste telefoonnummer 023-3020075. Dit nummer wordt doorgeschakeld naar een telefoniste bij geen gehoor, zodat je een bericht kunt achterlaten. Ook kun je Lennard altijd mobiel bereiken op het nummer 06-44784322. Laat gerust een boodschap achter op de voicemail als je hem niet direct te pakken krijgt. Uiterlijk de volgende werkdag word je teruggebeld, maar vaak lukt dat op de dag zelf nog. Uiteraard kun je ook altijd een e-mail sturen naar lennard@divorcesupport.nl. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je van ons een reactie, maar ook hiervoor geldt dat dit vaak dezelfde dag nog lukt.