Een kennismaking met Lennard Minneboo

Inmiddels alweer veertien jaar geleden heeft Lennard Minneboo eerst een aantal jaar als algemeen mediator gewerkt in allerlei verschillende situaties. Tijdens die periode werd hij steeds vaker gevraagd als mediator in echtscheidingssituaties. Juist in scheidingstrajecten ervaarde hij hoe betekenisvol zijn werk kon zijn, bijvoorbeeld als ouders onder zijn begeleiding goede afspraken over de kinderen wisten te maken of als het lukte om afspraken te maken die beide partijen uitzicht gaven op een nieuwe en duurzame toekomst. Om die reden heeft hij zich gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling. Hij heeft veel kennis van de financiële en fiscale kant van de scheiding. Inmiddels zit hij meer dan twaalf jaar in het echtscheidingsvak en heeft hij meer dan 600 scheidingen verzorgd. Door de jaren heen heeft zijn praktijk een dermate goede naam opgebouwd dat cliënten inmiddels uit het hele land komen – op zoek naar een ‘alles onder één dak’ aanpak van mediation in combinatie met juridisch, financieel en fiscaal advies.

Lennard heeft zelf twee tienerkinderen. Als ouder begrijpt hij hoe belangrijk het is om een waardevolle rol te spelen in het leven van je kind; belangrijk voor het kind én de ouder.

In een druk en uitdagend leven, met twee tienerkinderen en een eigen praktijk, probeert hij – hoe lastig dat soms ook gaat – tijd vrij te maken om te bewegen. Niet alleen omdat het gezond is, ook omdat het hem helpt zijn hoofd leeg te maken. Doordat een dag maar 24 uur heeft, probeert hij wel het praktische met het efficiënte te combineren. Grote kans dus dat je hem bij de praktijk zal zien aan komen fietsen of lopen …
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.