Scheiden Mediator Lisse

Scheiden Mediator LisseGaan jullie scheiden en zijn jullie in Lisse op zoek naar een mediator? Dan zijn jullie bij Divorce Support – Lisse aan het juiste adres. Wij begrijpen dat jullie behoefte hebben aan duidelijke afspraken en aan rust. Aan een mediator of bemiddelaar die jullie eveneens van vakspecifiek advies kan voorzien. Aan iemand die tijdens de scheiding jullie beider belangen dient.

Inhoudelijk advies + bemiddeling, uitgevoerd door één persoon

Als jullie gaan scheiden en op zoek zijn naar een mediator in Lisse, dan is het belangrijk om je te realiseren dat het niet gebruikelijk is dat een mediator ook inhoudelijke kennis heeft. Vaak schuiven daar extra adviseurs, zoals een financieel adviseur, fiscalist of jurist, voor aan. Bij Divorce Support – Lisse is dat niet het geval. Lennard begeleidt de scheiding van begin tot eind en beschikt, naast de vereiste mediationvaardigheden en juridische kennis als familiemediator, over de financiële en fiscale kennis om jullie scheiding zo goed mogelijk te begeleiden. Jullie kunnen er van op aan dat er niet allerlei externe adviseurs aanschuiven. Voor jullie scheiding in Lisse zijn jullie bij Divorce Support aan het juiste adres. Hier kun je daar meer over lezen.

Keurmerken van de mediator in Lisse

Jullie gaan scheiden en zijn in Lisse op zoek naar een mediator, maar weten misschien niet goed waar te beginnen? Gelukkig zijn er kundige adviseurs en mediators die jullie kunnen helpen bij jullie scheiding in Lisse. Maar er is ook een hoop kaf tussen het koren. Het vak van mediator is geen beschermde titel. Iedereen kan zich mediator noemen. En dat gebeurt dus ook. Alleen de MfN Registermediator is een beschermde titel. Ga daarom voor jullie scheiding in Lisse op zoek naar een mediator die over de juiste kwalificaties en keurmerken beschikt. Lennard Minneboo van Divorce Support – Hoofddorp is gecertificeerd MfN Registermediator met familieaccreditatie. Daarnaast is zijn praktijk door de Raad voor Rechtsbijstand aangewezen als High Trust prakijk. Ook is hij aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging. Hier lees je daar meer over.

Scheiding Lisse en onfhankelijkheid mediator / bemiddelaar

Jullie wonen in Lisse en gaan scheiden. Het is belangrijk dat jullie je er van verzekeren dat jullie scheiding wordt afgewikkeld door een mediator die geen andere belangen dient.  Zo heeft de Consumentenbond enige tijd geleden gewaarschuwd voor partijen die aan koppelverkoop doen. Zij zien jullie scheiding als een mooie gelegenheid om jullie direct verzekeringen en/of hypotheekadvies te verkopen. Kun je dan nog spreken over onafhankelijkheid? Divorce Support – Lisse garandeert jullie geen andere producten te verkopen én garandeert jullie écht onafhankelijk advies met uitsluitend jullie belangen als uitgangspunt. Op de pagina Onafhankelijkheid kun je meer lezen over de onafhankelijkheid van Divorce Support – Lisse.

Resultaten mediator

Scheiden met Mediator in LisseAls jullie gaan scheiden in Lisse, dan willen jullie natuurlijk dat een ervaren mediator met inhoudelijke kennis jullie begeleidt tijdens het mediationtraject. Maar hoe komen jullie daar achter? Vaak wordt er geheimzinnig over gedaan als je naar resultaten en ervaring vraagt en er naar vragen wordt vaak niet gewaardeerd. Divorce Support – Lisse doet dat anders! Als jullie je scheiding bij ons afwikkelen op basis van mediation vragen we van jullie transparantie en openheid. Maar datzelfde mogen jullie van ons verwachten. Hier kun je lezen hoe Divorce Support – Lisse dat anders doet.

Scheiden Lisse – scheidingsbemiddelaar of mediator?

Het kan wat verwarrend overkomen dat de termen scheidingsbemiddelaar, bemiddelaar en mediator door elkaar worden gebruikt in relatie tot een scheiding. Met de termen wordt hetzelfde bedoeld: een onpartijdig en onafhankelijk iemand die jullie scheiding begeleidt, zoals Divorce Support – Lisse.

Gesubsidieerde rechtsbijstand – toevoeging

In veel gevallen komt een van jullie (of jullie allebei) in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In dat geval worden de kosten van de scheiding voor je betaald door de Raad voor Rechtsbijstand en betaal je alleen een eigen bijdrage. Hier lees je er meer over. Op de site van de Raad voor Rechtsbijstand vind je de geldende inkomensgrenzen.

Altijd een afspraak in de buurt

Divorce Support heeft diverse spreeklocaties in de regio. Afspraken kunnen plaatsvinden in de hoofdpraktijk, maar ook op een van de spreeklocaties. Er is altijd wel een locatie bij jullie in de buurt! Hier vind je een overzicht van de locaties.

High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.

 • EEN 9,6 VAN ONZE KLANTEN

  Klanten beoordelen Divorce Support met een gemiddeld cijfer van 9,6 (693 beoordelingen).

 • UNIEK: ALLES ONDER ÉÉN DAK

  Divorce Support is uniek in de ‘alles onder één dak’ combinatie van bemiddeling met financieel, fiscaal en juridisch advies.Vakinhoudelijke expertise samen met bemiddeling, zonder dat verschillende adviseurs aanschuiven voor ieder hun eigen expertise. Je zit dus alléén met Lennard om tafel. Dat werkt veel prettiger en is aanmerkelijk goedkoper.

 • MFN MEDIATOR EN HIGH TRUST PRAKTIJK

  Divorce Support is een door de Raad voor Rechtsbijstand geaccrediteerde High Trust praktijk en Lennard is gecertificeerd als MfN mediator met familierechtspecialisatie. Ook is hij lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging.

 • 99,4% SUCCESVOL AFGERONDE SCHEIDINGSTRAJECTEN

  Divorce Support heeft een ongekend hoog slagingspercentage van maar liefst 99,4%.

 • AANBEVOLEN DOOR ANDEREN

  72 % van onze cliënten komen bij ons terecht op aanbeveling van vroegere cliënten.

 • DESKUNDIG ADVIES

  Als sterkste punten van Divorce Support worden de hoogwaardige, vakinhoudelijke kennis en de toegankelijke, laagdrempelige wijze van communiceren genoemd.

 • DE SCHEIDING VAN A TOT Z GEREGELD

  Divorce Support regelt de scheiding van A tot Z, inclusief juridische procedure bij de rechtbank en inschrijving van de beschikking bij de gemeente.

 • ECHT ONAFHANKELIJKE EN ONPARTIJDIGE BEMIDDELING

  Onafhankelijk is in de praktijk niet altijd even onafhankelijk. Bemiddeling bij Divorce Support is echt onafhankelijk met jou als uitgangspunt!

 • ERVARING

  Divorce Support bestaat ruim 12 jaar en heeft meer dan 600 scheidingen verzorgd.