Scheiden Mediator Harmelen

Scheiden Mediator HarmelenGa je scheiden en woon je in de Harmelen? Dan ben je bij Divorce Support – Harmelen aan het juiste adres. Wij begrijpen dat jullie behoefte hebben aan duidelijke afspraken en aan rust. Aan een mediator of scheidingsbemiddelaar die jullie eveneens van vakspecifiek advies kan voorzien. Aan iemand die tijdens de scheiding jullie beider belangen dient.

Mediator Harmelen

Als je gaat scheiden en je bent op zoek naar een mediator in Harmelen, dan is het belangrijk om je te realiseren dat het zeker niet gebruikelijk is dat een mediator of bemiddelaar ook inhoudelijke kennis van zaken heeft. Vaak schuiven daar andere adviseurs, zoals een financieel adviseur en/of fiscalist, voor aan. Bij Divorce Support – Harmelen is dat beslist niet het geval. Wij kunnen de scheiding van begin tot eind begeleiden en beschikken, naast de vereiste mediationvaardigheden als mediator, over de financiële en fiscale kennis om jullie scheiding zo goed mogelijk te begeleiden. Jullie kunnen er van op aan dat er niet allerlei externe adviseurs aanschuiven. Voor je scheiding ben je daarom in Harmelen bij Divorce Support aan het juiste adres. Hier kun je daar meer over lezen.

Mediator Harmelen – Keurmerken

Jullie gaan scheiden en zijn in Harmelen op zoek naar een mediator, maar weten misschien niet goed waar te beginnen? Gelukkig zijn er een hoop kundige adviseurs en mediators die jullie kunnen helpen bij je scheiding in Harmelen. Maar er is ook een hoop kaf tussen het koren. Het vak van mediator is geen beschermde titel. Iedereen kan zich mediator noemen. En dat gebeurt dus ook. Alleen de MfN Registermediator is een beschermde titel. Ga daarom voor je scheiding in Harmelen op zoek naar een mediator of scheidingsbemiddelaar die over de juiste kwalificaties en keurmerken beschikt. Lennard Minneboo van Divorce Support – Harmelen is gecertificeerd MfN Registermediator met familieaccreditatie.  Zo weet je helemaal zeker dat het goed zit. Hier lees je daar meer over.

Scheiding Harmelen – Onafhankelijkheid Mediator

Jullie wonen in Harmelen en gaan scheiden. Het is dan belangrijk om je er van te verzekeren dat jullie scheiding wordt afgewikkeld door een mediator of scheidingsbemiddelaar die geen andere belangen dient.  Zo heeft de Consumentenbond enige tijd geleden bijvoorbeeld gewaarschuwd voor partijen die aan koppelverkoop doen. Zij zien jullie scheiding als een mooie gelegenheid om je ook direct verzekeringen en/of hypotheekadvies te verkopen. Kun je dan nog spreken over onafhankelijkheid? Divorce Support – Harmelen garandeert jullie geen andere producten te proberen te verkopen én garandeert jullie écht onafhankelijk advies met uitsluitend jullie belangen als uitgangspunt. Op de pagina Onafhankelijkheid kun je meer lezen over de onafhankelijkheid van Divorce Support – Harmelen.

Scheiden Harmelen – Resultaten Mediator

Scheiden Mediator HarmelenAls je gaat scheiden in Harmelen, dan willen jullie natuurlijk dat een ervaren mediator of bemiddelaar met inhoudelijke kennis jullie begeleidt tijdens het mediationtraject. Maar hoe komen jullie daar achter? Vaak wordt er geheimzinnig over gedaan als je naar resultaten en ervaring vraagt en er naar vragen wordt doorgaans sowieso niet gewaardeerd. Divorce Support – Harmelen doet dat anders. Als jullie je scheiding bij ons afwikkelen op basis van mediation vragen we van jullie transparantie en openheid. Maar datzelfde mogen jullie van ons verwachten. Hier kun je lezen hoe Divorce Support – Harmelen dat anders doet.

Scheiden Mediator Harmelen – Scheidingsbemiddelaar of Mediator?

Het kan wat verwarrend overkomen dat de termen scheidingsbemiddelaar, bemiddelaar en mediator door elkaar worden gebruikt in relatie tot een scheiding. Met de termen wordt hetzelfde bedoeld: een onpartijdig en onafhankelijk iemand die jullie scheiding begeleidt, zoals Divorce Support – Harmelen.

De hoofdpraktijk van Divorce Support Harmelen is gevestigd te Aalsmeer.
De spreekruimte van Divorce Support Harmelen is gevestigd te Reeuwijk.

High Trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
Mediatorsfederatie Nederland Registermediator
Landelijk Kwaliteitsorgaan van Onafhankelijke Scheidingsmediators
Divorce Support Lennard Minneboo

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op.

 • Echt onafhankelijke en onpartijdige bemiddeling

  Onafhankelijk is in de praktijk niet altijd even onafhankelijk. Bemiddeling bij Divorce Support is echt onafhankelijk met jou als uitgangspunt!

 • Gedegen vakinhoudelijke kennis en advies

  We regelen alles van a tot z voor je. Je kunt er van op aan dat we over de vakinhoudelijke kennis beschikken om je zo goed mogelijk bij te staan.

 • MfN Mediator en High Trust praktijk

  Lennard is geaccrediteerd MfN (familie)mediator en zijn praktijk is door de Raad voor Rechtsbijstand aangemerkt als High Trust praktijk.

 • 99% succesvol afgeronde scheidingstrajecten

  Het aantal succesvol afgeronde scheidingstrajecten van Lennard bedraagt maar liefst 99%.

Scheiden Mediator Harmelen

Als jullie gaan scheiden, kan Divorce Support de hele scheiding van begin tot eind voor jullie regelen, inclusief de juridische procedure bij de rechtbank. De hoofdpraktijk is gevestigd aan de Hadleystraat 7a te 1431 SK Aalsmeer. Iedereen is bij Divorce Support welkom om hun scheiding af te wikkelen, maar in de praktijk te Aalsmeer worden doorgaans cliënten ontvangen voor mediation uit de regio Noord-Holland en Zuid Holland, waaronder Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Uithoorn, AmstelveenHaarlemmermeerMijdrecht, Vinkeveen, Lisse, Hillegom, Roelofarendsveen, Oude Wetering, de Kaag, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zevenhoven, Ter Aar, Langeraar, WoubruggeLeimuiden, Rijsenhout, Rijnsaterwoudehet Groene Hart en omstreken.
Tevens beschikt Divorce Support over een spreekruimte te Reeuwijk. Hier worden cliënten ontvangen om hun scheiding te regelen op basis van mediation voor wie de hoofdpraktijk te Aalsmeer net wat te ver is. Dat betekent dat cliënten uit de regio Zuid Holland, waaronder Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Boskoop, Bodegraven, ReeuwijkWoerden, Harmelen en omstreken hier van harte welkom zijn.